Üdülési pályázat 2017/2018Munkát kínál oldalunk frissült. Alapítványunkhoz megváltozott munkatársakat keresünk három munkakörben. Továbbá megváltozott munkaképességű munkavállalókat kereső cégek elérhetőségeivel is szolgálunk.


Információk látássérülteknek.Frissítettük aktualitások rovatunkat.


Alapítványunk kéri és köszöni mindazon Pártolók anyagi támogatását, akiknek módjában és szándékában áll az Alapítvány céljainak, működésének segítése, az Szja 1 %-ának felajánlásával, vagy egyéb támogatás formájában.

Adószám: 19702281-2-41


Közhasznú tevékenységeink

Súlyosan fogyatékos emberek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése személyi segítő- és szállító szolgálat működtetésével.

Rehabilitációs foglalkoztatás.

Foglalkozási rehabilitációs tanácsadó iroda működtetése.

Munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése.


Tájékoztató

Kedves Partnerszervezetek!
A Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete fogyatékossággal élõ emberek számára támogatott lakhatást biztosító férõhelyeket hozott létre. Az intézmény rendelkezik jogerõs mûködési engedéllyel, így jogszerûen fogadhat lakókat az ország bármely területérõl. Kérem, hogy információs csatornáitokon, honlapjaitokon, újságjaitokban, elektronikus csatornáitokon, facebook oldalaitokon tegyétek közzé, terjesszétek, osszátok meg a mellékelt felhívást, ezzel segítve a fogyatékossággal élõ embereket a szükségleteiknek megfelelõ ellátáshoz és lakáslehetõséghez jutását. Köszönöm az együttmûködéseteket, remélem, hogy közös akarattal tudunk a rászoruló emberek számára új lehetõségeket teremteni.
Üdvözlettel:
dr.Hegedüs Lajos, a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete elnökeVárjuk mindazok jelentkezését, akiknél az ORSZI a komplex felülvizsgálaton, állapot javulást állapított és ezáltal csökkentették, illetve megszüntették a rehabilitációs, vagy rokkant ellátását. Jelentkezni lehet a 06-30-225-2073-as telefonszámon, vagy a nasze@egalitas.hu e-mail címen.


Elérhetõségeink: www.egalitas.hu, e-mail: egalitas@mail.datanet.hu
Telefon: 06-1-274-6233

Rendelkezõ nyilatkozat letöltése

 

Weblap nagyítása

Ha görgetőkerékkel ellátott egérrel rendelkezik, tartsa megnyomva a CTRL billentyűt, közben a görgetőkerék használatával nagyíthat, vagy kicsinyíthet.

A billentyűzetről 10%-os lépésekben tudja növelni vagy csökkenteni a nagyítás értékét. Nagyításhoz nyomja meg a CTRL+(+) billentyűket. Kicsinyítéshez nyomja meg a CTRL+(-) billentyűket. A nagyítás 100%-os értékre való visszaállításához nyomja meg a CTRL+0 billentyűket.

(A fentiekek Windows Internet Explorer 7, Windows Internet Explorer 8 és Firefox 3.0 vagy 3.0-nál újabb verziójú programokra vonatkoznak.)

 

 
 
MEOSZ
 
Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete
 
Fogyatékos.lap.hu
 
OEP segédeszköz lista
 
Mozgásjavító Általános Iskola
 
Bérkalkulátor nyugdíjasoknak is