Meghívó ünnepélyes buszátadásra


Kérjük adója 1%-ájával támogassa tevékenységeinket.Üdülési pályázat 2017/2018Frissítettük aktualitások rovatunkat.


Alapítványunk kéri és köszöni mindazon Pártolók anyagi támogatását, akiknek módjában és szándékában áll az Alapítvány céljainak, működésének segítése, az Szja 1 %-ának felajánlásával, vagy egyéb támogatás formájában.

Adószám: 19702281-2-41


Közhasznú tevékenységeink

Súlyosan fogyatékos emberek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése személyi segítő- és szállító szolgálat működtetésével.

Rehabilitációs foglalkoztatás.

Foglalkozási rehabilitációs tanácsadó iroda működtetése.

Munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése.


Munkát kínál oldalunk új munkalehetőséggel bővült


Tájékoztató

Kedves Partnerszervezetek!
A Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete fogyatékossággal élő emberek számára támogatott lakhatást biztosító férőhelyeket hozott létre. Az intézmény rendelkezik jogerős működési engedéllyel, így jogszerűen fogadhat lakókat az ország bármely területéről. Kérem, hogy információs csatornáitokon, honlapjaitokon, újságjaitokban, elektronikus csatornáitokon, facebook oldalaitokon tegyétek közzé, terjesszétek, osszátok meg a mellékelt felhívást, ezzel segítve a fogyatékossággal élő embereket a szükségleteiknek megfelelő ellátáshoz és lakáslehetőséghez jutását. Köszönöm az együttműködéseteket, remélem, hogy közös akarattal tudunk a rászoruló emberek számára új lehetőségeket teremteni.
Üdvözlettel:
dr.Hegedüs Lajos, a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete elnökeVárjuk mindazok jelentkezését, akiknél az ORSZI a komplex felülvizsgálaton, állapot javulást állapított és ezáltal csökkentették, illetve megszüntették a rehabilitációs, vagy rokkant ellátását. Jelentkezni lehet a 06-30-225-2073-as telefonszámon, vagy a nasze@egalitas.hu e-mail címen.


Elérhetőségeink: www.egalitas.hu, e-mail: egalitas@mail.datanet.hu
Telefon: 06-1-274-6233

Rendelkező nyilatkozat letöltése

 

Weblap nagyítása

Ha görgetőkerékkel ellátott egérrel rendelkezik, tartsa megnyomva a CTRL billentyűt, közben a görgetőkerék használatával nagyíthat, vagy kicsinyíthet.

A billentyűzetről 10%-os lépésekben tudja növelni vagy csökkenteni a nagyítás értékét. Nagyításhoz nyomja meg a CTRL+(+) billentyűket. Kicsinyítéshez nyomja meg a CTRL+(-) billentyűket. A nagyítás 100%-os értékre való visszaállításához nyomja meg a CTRL+0 billentyűket.

(A fentiekek Windows Internet Explorer 7, Windows Internet Explorer 8 és Firefox 3.0 vagy 3.0-nál újabb verziójú programokra vonatkoznak.)

 

 
 
MEOSZ
 
Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete
 
Fogyatékos.lap.hu
 
OEP segédeszköz lista
 
Mozgásjavító Általános Iskola
 
Bérkalkulátor nyugdíjasoknak is