www.egalitas.hu

Mozgássérültek Létbiztonságát Elősegítő Alapítvány

Támogató szolgálat

Támogató szolgálat

Az Egalitás Alapítvány Támogató Szolgálatának célkitűzése, hogy Budapest területén tevékenységével hozzásegítse a fogyatékossággal élő embereket, hogy önrendelkező, önálló életet élhessenek.

Támogató szolgálat az alábbi szolgáltatásokkal folyamatosan a rendelkezésükre áll:

 • Szállító szolgálatunk, amelyet kerekesszékkel is igénybe lehet venni, kívánság szerint bárhova eljuttatja Önöket.
  A szállítást legalább 3 nappal korábban Kollár Máriánál kell jelezni.
  Tel.: 06-1-274-6233 Rendelésfelvétel: 9-15 óráig
 • Személyi segítőink, Budapest II. kerületében házhoz mennek, és elvégeznek olyan feladatokat, amelyek a fogyatékosságból eredő hátrányokat csökkentik, és az illető személy esélyegyenlőségét segítik.
  A személyi segítő igénybevételét Zaymusné Szanka Juditnál legyen kedves jelezni.
  Tel.: 06-1-274-6233 Rendelésfelvétel: 9-15 óráig
 • Szükség esetén jelnyelvi tolmácsot biztosítunk az arra rászoruló siket és nagyothalló embereknek.
 • Tanácsadással és információkkal is segíteni tudjuk életüket.

Minden csütörtökön 14-17 óra között jogászunk várja az érdeklődőket személyesen az irodánkban, illetve ezen a napon, a 397-97-97 telefonszámon is el lehet őt érni.

A Szállító Szolgálat bemutatása

A szolgálatást egy Ford Transit és egy Mercedes kisbusszal végezzük. Szükség esetén személyi segítőt is biztosítunk a szállításhoz.

A Személyi Segítő Szolgálat bemutatása

A személyi segítőink segítenek önnek ha ápolási gondja (pl.: öltöztetés, fürdetés, torna..stb.), szociális- gondozási feladatokra van szüksége (pl.: ebédhordás, takarítás, gyógyszertár, orvosával való konzultáció), személyi segítés (pl.: bevásárlás, postai és banki ügyintézés, kisérés).

Közhasznú tevékenységeink

Súlyosan fogyatékos emberek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése személyi segítő- és szállító szolgálat működtetésével. Rehabilitációs foglalkoztatás. Foglalkozási rehabilitációs tanácsadó iroda működtetése. Munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése.

Segítünk

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknél az ORSZI a komplex felülvizsgálaton, állapot javulást állapított és ezáltal csökkentették, illetve megszüntették a rehabilitációs, vagy rokkant ellátását. Jelentkezni lehet a 06-30-225-2073-as telefonszámon, vagy a nasze[kukac]egalitas.hu e-mail címen.

Copyright © 2019 www.egalitas.hu