www.egalitas.hu

Mozgássérültek Létbiztonságát Elősegítő Alapítvány

Foglalkoztatási rehabilitációs iroda

Az Egalitás Alapítvány elindította Foglalkoztatási
Rehabilitációs Tanácsadó Szolgálatát!

Az Egalitás Alapítvány a fogyatékos személyek informálása, foglalkoztatási helyzetének javítása, különös tekintettel a frissen sérült, végleg fogyatékossá váló aktív korú személyek reintegrációja érdekében Foglalkoztatási Rehabilitációs Tanácsadó Szolgálatot hozott létre, a Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi és Szociális Bizottsága, valamint a Fővárosi Közgyűlés Foglalkoztatáspolitikai Bizottsága támogatásával.

Közhasznú tevékenységeink

Súlyosan fogyatékos emberek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése személyi segítő- és szállító szolgálat működtetésével. Rehabilitációs foglalkoztatás. Foglalkozási rehabilitációs tanácsadó iroda működtetése. Munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése.

Segítünk

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknél az ORSZI a komplex felülvizsgálaton, állapot javulást állapított és ezáltal csökkentették, illetve megszüntették a rehabilitációs, vagy rokkant ellátását. Jelentkezni lehet a 06-30-225-2073-as telefonszámon, vagy a nasze[kukac]egalitas.hu e-mail címen.

Copyright © 2019 www.egalitas.hu